Knaap Maatwoningen

De voornaamste taken van Knaap Maatwoningen B.V. zijn het begeleiden van klanten bij de bouw van een woning op hun eigen kavel en de kopersbegeleiding bij projectmatige bouw. Het bedrijf (voorheen Knaap Moduulwoningen B.V. ) werd opgericht in 1994 om in te spelen op de behoefte aan persoonlijke en deskundige begeleiding bij de bouw van een vrijstaande woning. In hetzelfde jaar ging ook de showroom aan de Groeneweg open.

Knaap Maatwoningen is een zusterbedrijf van BV Bouw- en Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap (kortweg Knaap Bouwbedrijf), dat werd opgericht in 1919. Sinds de start is het familiebedrijf gevestigd aan de Groeneweg 36 te Rotterdam-Nesselande (voorheen gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle). In 2004 trad de vierde generatie toe tot de directie, die momenteel bestaat uit vier personen.

Knaap Bouwbedrijf is trots op wat zij in de loop van de jaren heeft gepresteerd. Individuele aandacht, vakmanschap, volledige dienstverlening, duurzaam bouwen en optimale begeleiding speelden daarbij een voorname rol en bepalen nog steeds het beleid. Dit resulteerde onder meer in het certificaat Klantgericht Bouwen, dat Knaap Maatwoningen tot nu toe ieder jaar heeft behaald van 2005 tot en met nu!

Bezoek de website van Knaap Maatwoningen

Terug naar overzicht

Knaap Maatwoningen