De Lordd Transport en Expeditie

Onze hoofdactiviteit is het vervoeren van bloemen en planten van de kwekerijen naar alle veilingen. Overdag zijn dit voornamelijk 'just in time / place' leveringen. Deze bloemen en planten worden op verzoek van diverse klanten vaak direct in de box gelost. Ook 's nachts zijn onze vrachtwagens onderweg om bloemen en planten op te halen bij de kwekerijen en daarna te bezorgen op de veilingen.

Daarnaast worden wij ingehuurd door bedrijven uit andere branches en vervoeren wij o.a. groente, fruit, metaal. Verder worden onze wagens ingezet om decorstukken en verlichtingsarmaturen te vervoeren naar grote feesten en partijen, ook over de landsgrenzen.

Om altijd een optimale kwaliteit te garanderen naar de opdrachtgevers zijn de chauffeurs regelmatig in opleiding, hebben wij een jong wagenpark, zijn de auto's allen voorzien van een grote inwendige hoogte en kan alles op de vereiste temperatuur vervoerd worden. Ook is er de mogelijkheid uw producten verwarmd of gekoeld op te slaan. Voor communicatie met de hoofdvestiging wordt gebruik gemaakt van boordcomputers en track & trace systemen.

Bezoek de website van De Lordd Transport en Expeditie

Terug naar overzicht

De Lordd Transport en Expeditie