AAC Engineers and Constructors

AAC heeft een lange staat van dienst op het gebied van engineering binnen de volgende sectoren: (petro)-chemie, Farmacie, Voedingsmiddelenindustrie, Rail- en Infratechniek, Afvalverwerking, On- en Offshore en Energie. 

Ons team van specialisten, met jarenlang opgebouwde ervaring en know-how, zijn perfect in staat om aan de wensen van de klant en de eisen van het project te voldoen. Onze grote kracht is het continue investeren in gerichte trainingen en opleidingen zodat we ten alle tijden optimaal kunnen blijven presteren.

AAC is een betrouwbare partner waarbij veiligheid, gezondheid, milieu en de opdrachtgever de uitgangspunten zijn. Een correcte, transparante financiële bedrijfsvoering zorgen ervoor dat uw eventuele financiële risico’s volledig afgedekt zijn. Om dit alles waar te kunnen maken en te kunnen waarborgen zijn wij volledig gecertificeerd volgens de VCU- en NEN 4400-1 normeringen.

?Elk project is uniek en derhalve vinden wij het van essentieel belang om van tevoren uitvoerig alle details met u door te nemen zodat we alle relevante zaken op elkaar af kunnen stemmen en u volledig maatwerk kunnen leveren.

?Buiten de engineeringswerkzaamheden, rekruteren wij talenten die gecoacht en ondersteund worden gedurende de loopbaan. De  insteek hiervan is een langdurige samenwerking met een vaste aanstelling ter versterking van ons team. Deze medewerkers komen na einde project ook regelmatig terug in een vertrouwde omgeving, samenwerkend met onze vaste relaties wat vaak een voordeel voor beide partijen is.

Bezoek de website van AAC Engineers and Constructors

Terug naar overzicht

AAC Engineers and Constructors